Ännu mer hälsoknep

Sparar ännu en gång lite hälsoknep här på bloggen för att minnas till senare tillfälle. Denna gånger gäller det mat!

Texten är hämtad från msn:s hemsida om livsstil

Skaldjursboosta ditt immunförsvar
De zink-berikade skaldjuren är inte bara goda, de är också otroligt nyttiga med sin låga fetthalt och sitt höga proteininnehåll. Dessutom har de ett rikligt innehåll av zink, vilket sägs kunna hämma acne samt stärka immunförsvaret.

Fantastisk hy med kronärtskocka
Inte nog med att denna baljväxt är fullproppad e,d fibrer, den är också antioxidantrik och verkar utrensande på vår kropp. Riktigt god att koka och äta med lite salt och en klick smör.

Ung hy med jordgubbar

Rynkkrämer, släng er i väggen! Nu är det istället jordgubbar som gäller. Detta C-vitaminberikade bär stimulerar kollagenproduktionen i vår kropp och reducerar skador som uppstår av fria radikaler, molekylerna som orsakar vår huds åldrande.

Superbra med superfrukt

Det brazilianska superbäret acaia är proppfyllt med omega-3 syror och antioxidanter. Toppen för immunförsvaret och din kropp i förkylnings- och sjuktider!

Reducera inflammationer med lax
Denna feta fisk sägs ha en otrolig effekt för din hy då den hämmar inflammationer effektivare än nästan någon annan mat. Sägs också kunna reducera rynkor och uppsvälldhet.

Vitare ögonvitor med kål

Nu slipper du släpa hem en årsförbrukning av Clear Eyes nästa gång du besöker Staterna. Istället räcker det med att du tar en sväng förbi den lokala grönsakshandlaren och köper upp dig på lite kål. Kål innehåller lutein, ett ämne som får våra ögonvitor att verka ljusare och vitare.

Motverka torrt hår med quinoa
Detta nyttiga lilla gryn är fullproppat med b-vitamin och hjälper både din hy och ditt hår på traven. Strålande hy och glänsande hår är två av effekterna det sägs ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0