Hälsoknep

Läser precis på hotmails hemsida om kändisars många olika hälsotips. Kände för att skriva ner dem för att minnas dem till senare tillfällen. Särskilt detta var ju roligt "Hon har alltid ett hopprep i väskan för att sedan hoppa ett par gånger varje dag. Hoppa hopprep ökar hjärtslagen och ger bättre kondition". Det vill jag ta efter!

Jag skriver inte ner vem som gör vad för jag tror inte jag bryr mig.

"dricker ofantliga mängder mineralvatten och tvättar alltid ansiktet med kallt vatten" (Föredrar nog kranvatten dock men visst!)

"bygger upp proteinet i hårbotten genom att massera in vita bönor i sitt blonda svall" (Intressant! Har det verkligen en inverkan?)

"får sin lyster i håret genom att tvätta det i öl ett par gånger i månaden." (Jösses!)

"gillar powernaps ett par gånger om dagen. Med lugn musik i öronen och fötterna mot väggen får hon i gång blodcirkulationen och blir piggare." (När tusan har hon tid med det?)

"fräschar upp sin glåmiga vinterhud med hjälp av gurka. Hon gröper ur innehållet av en halv gurka och applicerar det över huden i cirka tio minuter. Därefter tvättar hon bort masken med en blöt varm handduk"

"promenerar och utövar vardagsmotion i stället för att ta bilen." 

"använder sig av ett riktigt husmorsknep för att bli av med irriterande celluliter. Hon skrubbar huden med kaffesump som har god effekt mot groparna."

"är väldigt noga med att sköta om sitt svall på rätt sätt. Hon låter håret självtorka, men har hon bråttom stylar hon det endast med kall luft."

"får bort mörka ringar under ögonen genom att doppa bomull i iskall mjölk. Därefter applicerar hon tussarna på ögonlocken och låter dem verka ett par minuter."

"brukar göra hårinpackningar med råa ägg."

"väljer endast vegetarisk mat till middag och avslöjar att det är hemligheten bakom hennes ungdomliga hy."

"Hon är noga med att alltid använda UV-skydd utomhus. Dessutom dricker hon mycket vatten, äter smalmat och älskar långa promenader."

"Hon är noga med att alltid använda UV-skydd utomhus. Dessutom dricker hon mycket vatten, äter smalmat och älskar långa promenader."

"har ett annorlunda knep när hon vardagsmotionerar. Hon står lutad mot väggen samtidigt som hon håller in magmusklerna i tio sekunder och sedan andas ut. Det sägs öka adrenalinet i kroppen och ge mer energi."

Ja det var alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0