Eat kangaroo to 'save the planet'

Nyhet

Nu har Australienska forskare gått ut med att kängrukött är framtidens köttindustri. I alla fall i Australien där de redan nu producerar 30 miljoner känguruer/år. De hoppas dock på en drastisk ökning av landets nuvarande produktion av känguruer. BBC skriver i sin artikel att Australiens får och nötboskap idag står för 11 % av landets utsläpp av växthusgaser och hoppas kunna minska denna genom att byta ut denna boskap mot känguruer. 
   Anledningen till att känguruer är mer "miljövänliga" är att de inte producerar metangas i sin matsmältningsprocedur som kor och får gör.



Tyck till här!

Kommentarer
Postat av: Roxanna

ja jag vet, hon är för smal! ja men det är såklart man går efter personlighet och inte efter kroppstorlek!

2008-08-12 @ 14:26:48
URL: http://roxiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0