1 månad

Igår var det exakt en månad kvar tills Verles gammelskog köps upp av ett klick för skogen eller huggs ner. Vilket av dessa två alternativ det blir är upp till oss. Igår bevaredes 5 kvadrat dm gånger 26640 genom människor som klickade på hemsidan. Vad du en av dem?

SKogen är på hemsidan uppdelad i rutor många är uppköpt och däremed bevarade av generösa människor. Men det finns fortfarande 1880 rutor kvar, om inte de blir uppköpta innan den 19 Mars så blir hela skogen nedskövlad och pengarna som människor lagt ner för att bevara Verle går istället åt till att bevara en annan skog.

Men hur många skogar har vi? Är det inte sjukt att ett gäng snobbar med halsband värda så mycket pengar att de skulle kunna mätta ett helt land av hungriga magar, ska representera Sverige medan våra uåldriga skogar som egentligen borde vara våra representatörer, huggs ner för att förvandlas till ännu mer pengar?


bildspel_verle_280x210.gif
Vilket ska representera vårt land ?

Kommentarer
Postat av: karin

Att vissa inte skäms över hur mänskligheten har utvecklats... frågan om vem som ska representera vårt land satt perfekt där, mathilde! vem kan inte se ett solklart svar där?

älskar dig

2009-02-21 @ 15:27:33
URL: http://karinsss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0